NAMEN
Šok komora je namenjena hitremu zamrzovanju raznih živilskih proizvodov, kot so:
- meso,
- ribe,
- lignji,
- razni pekovski izdelki,
- pomfri ipd.
KONSTRUKCIJA
Komora je montažne izvedbe. Izdelana je iz poliuretanskih termizolacijskih panelov, ki so med seboj tesnjeni s trajnoelastičnim kitom. Opremljena je z lastnim hladilnim agregatom, ki vsebuje zračni izparilec z ventilatorji ter
kompresorsko enoto z zračnim kondenzatorjem.
POSLUŽEVANJE
Blago, ki ga želimo zamrzniti, se vnaša s pladnji na posebnih vozičkih, ki omogočajo ob proizvodih neovirano cirkulacijo zraka s čimer je zagotovljeno hitro in enakomerno zamrzovanje po celem preseku komore.
TEHNIČNI PODATKI
- dimenzije: odvisno od kapacitete
- hlajenje: F404
- temperaturni režim: -40 °C
- izvedba: Al ali nerjaveča
- kapaciteta: 50 do 200 kg